Helsingin yliopiston HELSEED-lahjoitusrahasto teki ensivaiheen sijoituksen Evergreeniin

HELSEED on Helsingin yliopiston lanseeraama opiskelijoille suunnattu yrittäjyysohjelma, jonka tarkoituksena on rohkaista opiskelijoita kohti yrittäjyyttä. HELSEED järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Ohjelmaan osallistui yli 20 tiimiä ja se keräsi paljon huomiota eri sidosryhmiltä. Lupaavimpiin yrityksiin sijoitettaisiin alkupääomaa Helsingin yliopiston rahastoista.

 

Ohjelman ensimmäiset sijoitukset on nyt tehty. Helsingin yliopisto sijoitti Evergreeniin yhteensä 30 000 euroa. Pääoma mahdollistaa Evergreenin nopean kehityksen eri osa-alueilla. Muun muassa sisäkasvatuskaappien tuotanto saadaan nopeasti käyntiin ja ne tulevat myyntiin kesällä 2021. HELSEEDistä tulleen julkisuuden myötä kyselyjä on tullut yllättäviltäkin tahoilta ja tarjouksia on jätetty.

 

Tuoterepertuaariin tulee alkuvaiheessa kaksi eri kokoista sisäkasvatuskaappia: koteihin suunniteltu helppokäyttöinen Evergreen Home sekä yrityksiin ja julkisiin tiloihin sopiva Evergreen Business. Lisätietoja sisäkasvatuskaapeista löytää verkkosivuiltamme, jossa voit mm. liittyä jonotuslistalle ja olla ensimmäisten joukossa kaappien tullessa saataville.